zondag 4 december 2011

Kitchenaid artisan stand mixer


Zonder goed gereedschap en geweldige machines kun je niet beginnen met het starten van een Bakingblog.
Koekjesdeeg wordt zonder veel kracht van jezelf bereidt, je eiwitten kun je steviger opslaan en bij fondant maken ziet je keuken er niet uit alsof er een poedersuikerbom ontploft is. De Kitchenaid mixer is een échte must als je professioneel bezig wilt met bakken. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een Kenwood, een Hobart of een ander merk machine, maar Kitchenaid staat wereldwijd bekend als één van de besten onder de mixers. Kitchenaid levert bovendien haar mixers is tal van kleuren, waaronder deze lichtroze.

Ik heb er dik een jaar voor gespaard. Verjaardagsgeld, vakantiegeld, stukjes van mijn salaris en het etensgeld wat wij voorheen maandelijks uitbetaald kregen op het werk.
Deze speciale Pink ribbon editie kost maar liefst €579,00. Een heel bedrag. Gelukkig heb ik mijn grote liefde met veel korting kunnen krijgen. Afgelopen zaterdag werd hij dan eindelijk bij me langs gebracht.
De mixer komt met een roestvrijstalen kom van 4,83 liter met een handvat, een vlindergarde, een draadgarde, een deeghaak en een schenkschild.
Enkele voorbeelden voor het gebruik van de opzetstukken:
Vlindergarde:
cakebeslag
zacht koekjesdeeg (spritsdeeg,koggetjes etc.)
soezenbeslag
aardappelpuree
gehakt
Draadgarde:
eieren (vooral het opslaan van eiwitten)
slagroom
kapsel/biscuitbeslag
mayonaise
schuim
Deeghaak:
brood- en pizzadeeg
fondant & marsepein
koekjesdeeg

Ook heeft de mixer voorop de motorkop een dopje zitten die eraf gehaald kan worden waarna er verschillende opzetstukken opgezet kunnen worden zoals een pastamolen, rasp, blikopener en nog veel meer. Ik ben van mening dat je deze opzetstukken beter apart kunt kopen aangezien kitchenaid een erg hoog bedrag voor ze vraagt.

Kitchenaid levert nog veel meer leuke machines en artikelen.


Liefs,
Esmée

Geen opmerkingen:

Een reactie posten