dinsdag 28 februari 2012

Voorstellen

Hai,
Ik realiseer me net dat ik 2 artikelen heb geplaatst zonder me voor te stellen.
Hierbij zal ik mij even voorstellen:
Mijn naam is Esmée en ik ben 18 jaar. Ik volg een opleiding tot banketbakker op het Noorderpoortcollege in de Euroborg in Groningen. 
Vanaf dat ik mijn eerste dingen bakte samen met mijn moeder was ik al gek op bakken. Ik heb zelfs vroeger ook al geroepen dat ik banketbakker wilde worden zonder dat ik exact wist wat dat precies inhield. Natuurlijk wilde ik daarna ook nog andere dingen worden zoals stewardess en mode-ontwerpster. Uiteindelijk realiseerde ik me dat ik bakken en decoreren van baksels veel leuker vond, en er meer mijn creativiteit in kwijt kon dan in het ontwerpen van mode.
En nu, 18 lentes jong ben ik bezig met mijn opleiding tot ik me "patissière" mag noemen.
ik ben nu halverwege het eerste officiële leerjaar maar mag in april al vervroegd praktijkexamen doen voor het eerste jaar. 
Ik loop stage op donderdags en vrijdags bij banketbakkerij de Korenbloem hier in Sneek.
het is een erg leuk en goed leerbedrijf waar ik gezellige collega's heb van wie ik veel van leer.

Een van mijn grootste hobby's is dan ook uiteraard bakken. Ook houd ik erg van dansen en vind ik het leuk om mijn kamer te herinrichten en decoreren. 
Ik vind Martha Stewart een erg interessante vrouw en zou haar graag eens willen ontmoeten. Het zou me erg leuk lijken om de Nederlandse Martha Stewart te worden en ook een eigen televisieprogramma te hebben maar dat is wel erg hoog gegrepen haha.
Laura Vitale is ook een groot voorbeeld voor me. Ze is een prachtige vrouw die geweldig kan koken met een superleuk en vrolijk karakter. 
Mijn fashion/beautyguru is Lauren Conrad. In de afgelopen jaren kreeg ik vaak  te horen dat ik op haar lijk, of iets van haar weg heb. Ik heb dan geen groene ogen en geen slank lichaam maar kan me er aardig in vinden. Wat haar staat, staat mij automatisch ook. Ik zou dan ook graag haar eens willen ontmoeten om meer van haar te weten te komen.

Ik hoop dat jullie hierbij genoeg over mij te weten zijn gekomen.

Als je nog vragen hebt over mij of over andere dingen, stel ze gerust in de comments of stuur een mailtje naar essusweets@hotmail.com en ik reageer zo snel mogelijk.


Liefs,
Esmée

Geen opmerkingen:

Een reactie posten