woensdag 21 maart 2012

Prijslijst taartjes van essusweets


-De taartjes worden gemaakt  van naturel- ,chocolade-,citroen of koekkruiden/speculaas- biscuitcake.Ze kunnen gevuld worden met diverse crèmes,mousses, bavaroises en jams. Bijna alles is mogelijk! zie hiervoor ook Vullingen voor taarten.

-De cupcakes kunnen gemaakt worden van roomboter- of margarinecakebeslag in de standaard smaak vanille. ook kunnen ze gemaakt worden van chocolade-, koekkruiden/speculaas-, appelkaneel**- en citroencakebeslag.Ze kunnen gevuld worden met diverse jams (meerpijs van €0,10 p.c.c.) en opgespoten worden met diverse crèmes of bekleed met fondant/marsepein. Bij ingewikkelde versieringen of duurdere vullingen wordt een meerprijs gerekend.*naturel biscuitcake met vanillebotercrème, als meptaartje, aansnijdtaartje voor bruidstaarten ofcadeautje te gebruiken. Simpele afmaak.**+€0,20


De biscuitlaagjes in de taarten worden getrempeerd met een trempeerlikeursiroop welke bijpassend is bij de vulling. Mochten er kinderen mee eten en heeft u bezwaar tegen het gebruik van een kleine hoeveelheid alcohol wat in deze siroop zit dan kunt u dit melden. Ik zal dan (een deel van) de taart tremperen met een alcoholvrije trempeersiroop .


Wilt u een bruidstaart bestellen? Om uw taart volledig naar wens te maken voor de mooiste dag van uw leven raad ik aan een afspraak met mij te maken door naar het onderstaande email adres te mailen.


Voor meer/andere mogelijkheden kunt U contact opnemen met essusweets@hotmail.com


Helaas is het nog niet mogelijk om vierkante (stapel)taarten te bestellen. dit zal binnenkort toegevoegd worden aan het assortiment. Mijn excuses hiervoor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten