woensdag 21 maart 2012

vullingen voor gebak

Ik heb een aantal mogelijke vullingen bij elkaar gezocht welke mogelijk en lekker zijn om een taartje mee te vullen. Als u eigen ideeën heeft zijn deze altijd bespreekbaar. Voor vragen over combinaties van vullingen kunt u mailen naar essusweets@hotmail.com. Niet al deze vullingen zijn bij de totaalprijs van een taartje inbegrepen. Bij gebruik van duurdere grondstoffen wordt er een meerprijs berekend. 
Vullingen:
Aardbeienbavaroise**
Advocaatbavaroise**
Appelkaneelcompote
Crème suisse**
Bosvruchtenmousse**
vanillecrème (ook op smaak te brengen met andere smaakstoffen zie*)
Caramel
Champagnecrème(op basis van champagne)**
Chocoladeganache
Chocolademousse**
Chipolata**
Citroenbavaroise**
Hazelnootpralinecrème
Amarenakersen
Monchou roomkaasvulling**
Sinaasappelbavaroise**
Nutellacreme
rumrozijnen
*Aardbei, Abrikoos, Amaretto, Ananas, Banaan, Bosbes, Bosvruchten, Cappuccino, Caramel, Champagne, Citroen, Framboos, Hazelnoot, Mokka, Kaneel, Kokos, Mango, Passievrucht, Perzik, Rum, Sinaasappel, tiramisu 
** Dit zijn vullingen die gekoeld moeten blijven. Houd hiermee rekening als u ver van Sneek woont en er een lange vervoerstijd is.
Jams:
Aardbei
Bosvruchten
Framboos
Abrikoos
4 vruchten
Kersen
Rozenbottel
Bosbessen
lemoncurd